buusur gokceveannesii ana sayfada akıllı asistan varya ona basın vücut çıkıyor orda sağda bebek işareti var orda görünüyor sağlık ocağına kayıt yaptırdıysanız görünür
Ay-5k Bircan67 15 haftalıksın canm bu gece saat 00.00 itibariyle de 16. haftaya gireceksin . Sen soranlara 15 haftalık oldum diyeceksin 😉
filialunae Ay-5k 15 haftalık oldum değil 15 bitti 16ya girdik denmeli. 15 haftalık oldum demek 14 bitti 15e yeni girdim demek
Portredekitirtil Sanathanim öyle canım bir haftayı dolduruyoruz sonra rakam rakam gün gün diğer haftayı dolduruyoruz🤗🤗
TugcEsila buusur yaa bunu bilmiyordum ama bende bebek isareti göremedm sağlk ocağına gebeligi bildirince felanmi çıkıyor anlamadm
Canseel13 Bircan67 hayatım 14+ larda 15.haftada oluyorsun Yani 14 ü bitirip 15 e sayıyorsun E nabızda da 14+6 da baktığında 15 haftalık yazar 15+ da ise 16 yazar üste yuvarlıyorsun şeker
buusur TugcEsila akıllı asistanda vücut resmi çıkınca sağda yukarıda beş adet seçenek çıkıyor açık yeşil kısımda en alttaki bebek seçeneği oraya tıklayın zaten gebeliği öğrendiğimiz anda sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor
filialunae surfermom 22+4 gebeyim. Tabiiki de 23. haftadayım demeliyim. 22 haftalığım dersem geri kalan 4 gün nerde kızlar? 22yi doldurup 23ün içine girmiş oluyorum. 23+0da 23 hafta tam birmiş oluyor. 23+1 de 23 dolu dolu doldurup 24ten bir gün almış olacağım için 24. haftadayım demek gerekiyor.
Ay-5k filialunae Eee ben ne dedim kadın zaten 15 haftalık bide millet sorduğunda 16. haftaya mı girdim dicek .Şöyle olsaydı 15+4 falan olduğunda artık 16 haftalığız diyebilir
filialunae Ay-5k he anladım canım sen şimdiki günü için yazmışsın. Ben de +2den sonra falan yeni haftayı söylüyorum şu haftaya girdik diye
Busetomris Kızlar evet yukarı yuvarlıyoruz küsürat olunca. Banu çiftçinin mobil uygulaması var onu indirmiştim. Haftama git diye bir bölüm var. Haftanla ilgili videosu oluyor Banu hanımın. Haftama git’e tıklayınca sonraki haftanın videosunu açıyor
Selinakbas Bircan67 14+6 olmuşsun ya ertesi gün 15nci haftana giriyorsun 15+6 olduğun da 16nci haftana giriyorsun, etrafında ki çok bilmişlere bakma sen
61sumeyra Bircan67 gün alma duru mu var mesela 14+6sin yani 15. Haftanın 6. Gunundesin diye biliyorum benim doktorum öyle soylemisti