oznuripek tugceebrar bu karındanmı vajinalmi canım? Benim ultrason resmimde aynısı.bebek aynı yere yerleşmiş? Kalp atış hızı kaçtı? Bende hala öğrenemedim🥺 ilk duydugum kalp atışı 135 ti. 12.haftada duydugumuzda 149 dedi doktor.
M-Y2020 tugceebrar benim kesen fasulye gibiydi kızımız oluyor ama teroiye görede kese fasulyeyse erkekmis bilmiyorum ya
tugceebrar Aybeniz hadi İnşallah canım teşekkür ederim asla ayrım yapmıyorum ama kızım var buda erkek olsun istiyorum hayırlı sağlıklı ☺️Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim yorumun için ,🌹
tugceebrar oznuripek canım kalp atış hızını öğrenemedim desem doktora sorduğumda önemi var mı demişti
tugceebrar buket07 bu ultrasona göre 6 hafta 5 günlüktü hamile olduğumu öğrendiğim gündü sayfama birtane daha ultrason resmi attım en son gittiğim muayeneydi orda da 11 hafta 4 günlük
tugceebrar M-Y2020 valla merak amaçlı sordum bende hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin 🤲🏻 teşekkür ederim 🌹😊