Sevvallll12 Dlyergn 35. Hafta sıcaklarla bayılma hissi, bel ağrısı, uykuya dalmada zorluk, nefes darlığı desem yeterli olur sanırım 😂 her gittiğim odaya vantilatör taşıyorum yanımda 😂😂
Rym2023 Dlyergn tam 35 deyim sürekli mide yanması, bel aşrısı, kasık ağrısı, halsizlik, sıcaklarda baygınlık geçirme, uykusuzluk, asla rahat yatamamak…..
tubimom Dlyergn 33. Haftadan slmlar🙋🏻♀️ beni otururken göğüs altıyla karnımın birleştiği çok zorluyor batıyor sanki. Bide sola yatarken kalbim duracak gibi oluyor nefes alamıyorum
Amineazra Dlyergn maalesef bende 30 dan sonra bir anda ağırlaştığımı hissettim yatakta dönmek bile zormuş
-Tys Dönememek egilememek nefes alamamak kaburgalarin batmasi bek agrisi 🤦♀️🤦♀️ alin benden de okadar 31 hafta ..
chefmom Dlyergn su içsem bile midem yanıyor sanki 🔥 Geceleri yatakta dönmek için uyanmak, uyanınca bebek hareketlenir hareketlerden uyuyamamak, yere eğilip birşey alamamak , 2 merdivende bile nefes nefese kalmak 😮💨😮💨
Ozdbtl 34+2 ile birlilte gelen güncelleme; mide bulantısı,kasık ağrısı, yürüyememe,ayak şişmesi,mide yanması 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
1kucukbaby Dlyergn çatlaklardan gecenin yarısın uyku arasında gelen kasıntı ve en sonunda karın içi acısı bebek doldurduğu için
Moruk07 Burun tıkanıklığı geniz akıntısı mide ağrısı uzun süre oturamama bebek hareketlerinin güçlenmesi acı duymak sürekli terlemek gece uyuma güçlüğü ayak şişliği yürüme sıkıntısı …..