Hndndlmn Acemi_anne 11 haftalıktı gönlümden geçen kız ama rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bir oğlum var birde kız olur inşallah teşekkür ederim yorumunuz içinde ❤️
Acemi_anne Hndndlmn ah gonullerimiz bir bende ayniyim 🥰saglikli olsunlar insallah hepsi ama gonlum kirazli elbise giydirmek istiyor 3.5 yil papyonu tattik
Hndndlmn Acemi_anne yaaa rabbim inşaat gönlünüzde kini size hayırlı kılar 🥰 Çok iyi anlıyorum kuz bebek koyafetlerine bakarken insan kendinden geçiyor
Acemi_anne Hndndlmn insallah rabbim ikimizin de gonlundekini hayirli kilar oglum herkese biz kiz siparis ettik bizim kizimiz olacak birde oglumuz olcak diyip duruyor 🤣
Hndndlmn Acemi_anne benim ki erkek olursa evi terk ederim diyor 😂😂 İnşallah rabbim gönlümüze göre nasip eder 🤲🏻❤️
Zeynep-92 yyenianne yokcanim hiç bisery söylemedi ama ben analdigini düşünüyorum belki kızıdır falan diye şaka yaptı çarşamba tekrar gideceğim o zamn cinsiyete bakacak kesin söylerse sana da yazarim
yyenianne Zeynep-92 ay canım yaz kesin sağlıkla gelsin insaAllah meraklandım bak kendim gibi 😊 bana da kıza benziyor dedi dr, tahmin yapanlarda erkek diyor bakalım sana ne diyecek
yyenianne dolunayes geç döllenme diye 13.4 tariih baz alıyor dr, kıza benzettim dedi 11+5de bu görüntü de bakalım siz mi dr mu alacak 🤭😊🥹
dolunayes yyenianne o tarihte farketmez askim 11 erken cinsiyet icin sagliklq gelsin ogrenirsen yaz Hesaplar bu :)
pnarusluu dolunayes benimkinde bakarmısın ? Eşimin doğum tarihi 01.12.1986 Benim doğum tarihim 26.10.1996 İlk beta 280.60 Son adet tarihim 24.03.2023