Kayaderler Busakturk ben ilk oğlumu 11. Haftada hissettim şimdi ikinci erkek bebeğimi bekliyorum bunu da 19. Haftada hissettim
gokcetugumm İlk kızımı 13 haftada hissettim. Buda erkek daha 1 haftadır 17 haftalıkken hissetmeye başladım ☺️
Busakturk Buse4175 ya kötü düşünmüyorum aslında o negatiftiği vermek istemiyorum tabi herkesin bünyesi değişken sadece heyecan diyelim sağlıklı olsun tabiki herseyin başı o bütün bebişler anneler 🌸
Kayaderler Busakturk evett çok zayıftım ve oğlum aşırı hareketliydi bende acaba mı diyordum ama doktorda onaylayınca emin olmuştum
serpilsu Busakturk 22 haftalıkken hissettim. Çok üzülüyordum hareket etmiyor diye. Doktor 22 ne kadar çok normal dedi. 22 oldugum gün başladı🥰
1melekannesi3858 Busakturk bebeğin eşi önde mi ozmn geç hissediliyor canım benimki öyle idi ondan dolayı geç hissettim seğirme şeklinde hissediyordum da tekmesini 23 de hissettim
Gulce-35 İlk hissettiğim zamanlarda gazım var sanıyodum sonra 23 ya da 24. Haftalarda sağlık ocağında ebeye sordum hareketlerini ne zaman hissederim diye gaz sancısı gibi bişey oluyo sürekli demiştim gülüp gaz değil bebeğin o demişti🤣