Kbrarsln Arkadaşlar bugün de özele gittim 13+ 5 haftalığım benim bebek bacaklarıyla kapatmış yine görenemedim cinsiyeti 😂😥😥
BFerayeY Kbrarsln bi yol var bugün bana biri hamile kaldiığın ayın sayısı ile hamile kaldığın yaşı topla 9 çıkar çift ise koz tekse erkek miş
B-P-R Kbrarsln kız millet 11 haftalıkken Görüyo Biz Hla Gormiyelim 😂😂😂😂 Bende yarın 14 Haftama giricem Tık Yok Valla Daha hastaneye Gitmiyicem takki 17 haftalık Olana Kadar 😂😂
Agapi00 BFerayeY mesela ağustosta hamile kaldım 90 doğumluyum eylülde tam 28 oluyorum 27mi alcam 28 mi🤣
Pinarrr56 BFerayeY benim çift çıkıyor 18 haftaligim 3 doktorda erkek dedi hatta bugün yine gittim erkek 😂😂
Kubraykut B-P-R 11+6 günlük hamileyim bugün öğrendim erkek dedi doktor. Bende gözlerimle gördüm açmış bacakları iki yana ben burdayım diyor 🤗🤗
Elvn BFerayeY tamam canm yazarim haftaya gdcem gstrrse 😀ama doktor kiza benzetmsti 😀tutmama ihtimali yuksk
Agapi00 Pnardadas bende beklemedim zaten 3 doktora gittik ama göstermedi 😂 yani göstermiyorsa kızdır derler ama erkek oluraa ben şok