Sevda0444 Anneoluyorumbb 21 haftalığım henüz hissetmedim siz hissettiniz mi dun kontrolum vardi doktor plasenta his etmene izin vermiyor dedi 🫣 sabırsızlıkla bekliyorum 🥹💗
Ayce09 Anneoluyorumbb 19+0 da hisettim 2 gündür yani ikizz benim 2. Gebeliğim ara ara hissediyorum pıt pıt şeklinde ama netti ☺️
anneoluyoruuumm16 Anneoluyorumbb hissediyorum 18 hafta olcaz yarın. Ama kanamam var doktorlar rahimden gelmiyor filan dediler ama yine de içim rahat değil
Anneoluyorumbb Sevda0444 benim ikinci gebeliğim kızımı 19 haftalıkken pıt pıt olarak hissettimm bu bebeğim erkek 17 haftalık hala hissedemedim birde erkek erken hissedilir diyolardı belki iç karın geniştir ondan hissetmemişsinizdir maks 2 haftaya hissedersiniz diye düşünüyorum 😍😍
Fid34 Ayce09 benımde ikiz 17 hafta bi bebek aşağida plaseneta etrafında kanama var dedi çok korkuyorum böyle bişey duydun mu
minikmucizeemaak Anneoluyorumbb 17+4👶🏻 Bir kaç defadır hissediyorum içimde bir şey dönüp beni gıdıklıyor gibi. Bugün dışarıdaydım biraz fazla oturdum, karnım ağrıdı bir kaç kere tuhaf oldum. Çok şükür yine de bu halimize 💙🤭 Sağlıkla kavuşup, sağlıkla büyütelim💙
Ayce09 Fid34 başıma gelmedi bilmiyorum ama yukarı çıkar dinlen bol bol tek gebrlikte de oluyor bu durum
derya_16 Anneoluyorumbb bende 17 haftayı bitirmek üzereyim ama hala hissedemedim. Hiçbir belirtim de yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Korkmamak endişelenmemek mümkün değil😔
yesilkahve Anneoluyorumbb 17+4 deyim ikinci hamileliğim ama hala hissetmedim. İlk hamileliğimde şimdiye kadar bir iki kıpırtı hissetmiştim. Kanama alanı var, bir buçuk hafta sonra kontrolümüz var bakalım değişiklik var mı onu bekliyorum 💜 siz hissettiniz mi hareketlerini
Balannebalcocuk Bu gün 18 haftalık olduk 🥲 geçen haftaya hissetmeye başladım kelebek uçuyor sanki içimde ilk gebeliğim bu arada 🙏🏼