Anneadayiii Devran bendeki durum farklı 3 aylık evli 3 aylık hamileyim ilk gebelik ve tecrübe olmayınca 🙈
Pempisanne Zeyna0607 kuzum benim çok değişik oldu bilemiyorum herkesin öğle olurmu ama mutlaka vardır benım gibi olan ben gecenin bir yarısı bütün eklem yerlerim ağrırak ve sıtma tutarak uyandım kalktım kaynar suyun altına girdim tesir etmedi dondum sıtma tuttu o geceden sonra şiddetli bel ve bacak ağrım oldu kendimi kaldıramamaya başladım gün içerisinde bir üşüyorum sıtma tutuyor bir terliyorum ateş basıyordu sonra bir öğrendim hamileyim ♥️🤗🤰🏻 Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasıp etsin inş bana ve cümle bekleyenlere inş ♥️🤰🏻😘
Pempisanne Zeyna0607 vallaha kuzum ya grip oldum sanmıştım öyle sıtma tutunca gecenin bir yarısı 😂😂😂meğer bebişim kendisini belli ediyormuş ♥️🤰🏻 Allah cümlemie sağlıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsin inş ♥️🤰🏻😘
Anneadayiii Canselllll folik asite başladıktan sonra yaşadım 3 hafta kadar folik asiti akşam içmeye başlasam da geçmedi yeni yeni rahatladım diyebilirim ☺️
Neylin Zeyna0607 ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı onda adetime daha 5 gün varken ve hamile kalma isteğim yada çalışmamız yokken çok fazla sık sık rüyalar görünce şüphelendim test yaptım ve daha 12 günlükken hamileliğimi ögrendim 😬şimdi yine hamileyim ve bu hamileliğimi hiç bir belirti olmadan 5 haftada adetim geçince farkettim .rüya olayını sonra netten baktım hormonların etkisiyle çok rüya görülmesi durumu olabiliyormuş .
Neylin Zeyna0607 herkeste aynı olmayabilir ama iNŞALLAH Seninki de Benim ki gibi hamileliktendir🙏Bide uykuda sıçrıyordum .hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum 🙏❤️
Maviii Zeyna0607 valla adet sancılarımdı, hiç gebeliğe yormadım açıkcası.. sonradan göğüslerimde büyüme ile karşılaştım. internetten baktım gebelik belirtisi yazıyordu, yine aklıma getirmek istemedim.. 2 gün daha adet olmayınca test almıştım 😁
Songul2610 Anneadayiii Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim . Benim arada sol kasigimda agri oluyo bilemiyorm
Songul2610 Anneadayiii peki senin akıntın adet günün gelmeden mi basladi yoksa hamileligi ögrendikten snrami
Anneadayiii Songul2610 hamileliğimi 4.haftada öğrendim 5.haftanın sonuna doğru başladı akıntı canım hala da devam
Prensesim77 Zeyna0607 çok fazla halsizlik vardı bende özellikle duş tan sonra gözlerimi açamayacak kadar hep halsizdim hep uykum vardı , hep yatmak istiyordum😅
Zeyna0607 Prensesim77 Ay canm o bende hep var bide kaynana başımda Allahtan iki gündür yok nereye kafamı koysam diye düşünür oldum insan evinde tatile çıktı hissi yaşarmıymış vallahi yaşarmış 🤪
Prensesim77 Zeyna0607 😅 o zaman inşallah Hayırlısıyla hamilesindir bende diyordum kimse gelmesin evime sadece yatıyım 😂 Sen bi Test yaptır bence ben yaptırdığım da da 25 günlük falan hamileydim
Ygtnnannesi Zeyna0607 en baştaki belirtim resmet lavabodan hiç çıkmıyorum ikidebir gidiyorum sonra baktım göğüslerim sızlıyo gibi . Zaten bigünde kalktık ise açım yemek yiyemiyorum ve buzdolabından iğreniyodum halada öyle mutfakla bütün bağımı kestim çok kötü geçiyor dayanamıyorum artık bu arada 8+4 düm
Zeyna0607 Ygtnnannesi bende çok fazla sık lavaboya gidiyorum midemde iyi sayılamaz ama adete yakın oluyor böyle bazen keşke bebişten olsa canım keşke gebelerin duası kabul olurmuş bana dua et canım🙏