Burci22 24. Haftamda kan tahlili yaptırdım orada rubella geçirdiğim görünüyordu hamileliğin başında negatif olan testim sonrasında pozitif olmuştu avidite testi yaptırdım 8-16. Haftalar arasında geçirdiğimi söylediler yani hamileyken geçirmiş oluyorum. Şuan 38 haftalık oldum. İlk başlarda çok üzüldüm kafama taktım sonrasında bebeğime neden bunu yansıtıyorum diye düşünmekten vazgeçtim. Öyle de böyle de benim evladım bir şey olsa da olmasa da Rabbim onu verdi bana dedim hiç düşünmedim sonrasında hamileliğimin tadını çıkardım. Vücudum da hiç belirti göstermedi ne ateş ne döküntü vs bebeğe geçip geçmediği bile belli değil yani. Doktorum her gebelikte bebekte bir sorun olma ihtimali var sen sadece 1 adım yaklaşmış oluyorsun hiç kötü düşünme diye telkinlerde bulundu ve çok haklıydı. Kalan zamanımı kendime zulüm etmek yerine hiç öyle bir şey yaşamamış gibi geçirmeyi tercih ettim. Size tavsiyem sizde düşünmeyin kalan zamanı kendinize zehir etmeyin. Allah korusun 2 li teste ya da detaylı ultrason da evladınızda bir şey çıksa vazgeçer miydiniz sanmıyorum bu da benzer bir durum. Bol dua edin 🙏🏻 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşallah 🙏🏻 içinizi ferak tutun 🥰