Findix Doğum temizliğine başlayacağım yikanacaklar için yumuşatıcımı değiştirmeyi düşünüyorum yumoş mavi ve pembe kullanıyordum şimdiye kadar . Şöyle dolapları mis gibi kokutacak uzun süre kalıcı yumuşatıcı onerirmisiniz memnun kaldığınız 😚❤
kardelenimm Findix yumuşatıcılr uzun süre kokmuyor valla ben beyaz sabun rendeleyip yumuşatıcı gözüne atıyorum mis gibi kokuyor günlerce
ikinciannelikicin Findix ucuz ve kokusu gercekten fazlasiyla kalici olan ciktigi gunden beri kullandigim ve asla pisman olmadigim hatta bi kere de olsa al dene diyecegim a101de ki peros marka pembe yumusatici. Harika bence kokusu ve kaliciligi muhtesemmm
Burcu35 Findix Yumoş mystic öneririm canım çarşaflarım haftalar sonra bile kokuyor. Yalnız ben şöyle birşey yapıyorum, makine son yıkama suyunu alırken yumuşatıcı koyuyorum son 20 dk kala yani o zaman daha kalıcı oluyor
eylulb Bingo soft konsantre üstünde bebiş olan yumuşatıcı kullanıyorum ben çok güzel kokuyo tavsiye ederim🤗
eymeninannesii Findix abc nin mor olanını kullanıyorum çok güzel kokusu be yeşil olanı güzel ama yeşili her zaman bulamıyorum
Mariaisa Findix Bingo oğluşum serisini kullanıyorum kıyafetlerde perdelerde öyle mis gibi kokuyor ki anlatamam . Haftalarca kalıyor kokusu
Merve201119 Findix vernel supreme romance olanı kullanıyorum açık pembe şişe gerçekten kokusu baya kalıyor kıayfetlerimde
Merve201119 Buse01 evet ben bukadar kalıcı olacağını bilmiyordum ama gerçekten günlerce kalıyor kokusu😊
Deletedmom15257 Findix ayy pardon 🤣 valla kizim durmuyor ki 😀ben bebek için sandım 🤤🤤🤤niye kiziyoraun ki
YeniAnne55 Findix bimde bulut ekstra var pembe 60yıkamalık şiddetle tavsiye ediyorum mis gibi kokuyo ve 1hafa kokusu gitmiyo😍