Gozde_52 Herkese merhaba 🌸 21 haftalık anneler bebislerim boyu kilosu nasıl bakalım aynı zamanda olan varmı benimle 🥰
Mavibulutt Gozde_52 merhaba bizde bugün 22 haftalık olduk :) ama bu zamana kadar doktorum hiç boy kilo söylemedi ilerleyen haftalarda önemli diye düşündüğüm için bende hiç sormadım. Pazartesi ayrıntılı var heyecanlıyım. Siz ayrıntılıya girdiniz mi?
Agg0207 Gozde_52 21. Haftada 437 grdi kızım ama boyunu hatırlamıyorum detaylı ultrasona girmistm o hafta 24. Haftadaym şimdi
Gozde_52 Mavibulutt ben bugün normal kontrole gittim detaylıya girmedim onuda haftaya girmeyi düşünüyorum bakalım ama normal doktorumun baktığında kötü birşey görmüyorum herşey yolunda dedi 🤗🥰
nurarslan01 Bizimde 23 cm 350 gram 💗 alt karnınızda ve kasıklarınzda sizinde ağrı oluyor mu kızlar bu haftalarda çatı kemikleriyle ilgili bir şey oluyormuş ya daralıyor muymuş neymis
Sesssi nurarslan01 benim oluyor bacak arasındaki ağrı çatı oluyorsa o bende çok erken başladı özellikle ayakta kalsam spor yapmış gibi ağrıyor birde bebeğimi ben aşağıda hissediyorum onunda etkisi var galiba. bu günlerde sabah kalkınca ağrım oluyor 😢
Gozde_52 nurarslan01 bazen oluyor canım ara ara onlar norm oluyor rahim sonucta daralıyor bebek büyüdükçe onunda etkisi var korkulacak bir şey yok bu benim ikinci gebeliğim o zamandada öyle yaşamıştım🌸🥰
buusur nurarslan01 çatı kemiğim çok fena ağrıyor bende çok erken başlamıştı ağrısı ne yürüyebiliyorum ne uzanırken sağdan sola dönebiliyorum doktorlar normal diyor magnezyum geçirmedi 🥲
Gozde_52 Sesssi kasıklarda hareketlerini hissediyor ve taşıyor olabilirsiniz kimisi bebeği aşağıda taşıyor ondanda olabilir canim
aslanprenses_ Haftada 16 cm di kuzum 210 gramdı. Şimdi 21. Haftadayım ne kadar büyüdü kızım bilmiyorum. 18. Haftaya göre boyu kilosu nasıl sizce?
Gozde_52 aslanprenses_ haftasına göre normal canım boy kilosu 18 haftaya göre sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏
nurarslan01 Gozde_52 ayy içimi rahatlattın şuan canım çok sağol bir de bende gaz problemi var 12.haftadan beri.. onunda etkisi vardır belki diyorum
Sevdaaabehzat Merhaba anneler kızlar merak ettıgım şeyler var yardımcı olurmusunuz bilgı almak istiyorum ♥️