_eda8 Ilk nasil ögrendiniz & ögrendinizde nasil bir tepki verdiniz 🙈 ben 3 aydir devamli deniyordum ama malesef olmuyordu en sonunda pes ettim adetim 2 gün gec kalinca süphelendim . adetimin gelmedi ilk gün yaptim test negativ cikti , paketinin icine koydum kaldirdim kenara ertesi günü geldim isten eve test yaptim yine negativ cikti , Net‘den siparis verdim icin dogruluk payina bakiyordum , packetin üzerindeki yazi dikkatimi cekti . Eger hamileligin 4 haftayi gecikcse 1 dakka icinde positiv gösterir ama eger baslangiciysa 5 dakka beklemeniz lazim yaziyordu . Paketden cikardim insAllah dedim , birde ne göreyim 2 tane cizgi cikti elim ayagim titredi sevincten . Birgün önceki yaptim test‘e baktim oda ayni sekilde positiv mis
ikinciannelikicin _eda8 hayirli olsunnnn. Saglikla kucagina alirsin insallahhhh. Nasipse bende temmuz annesi olucam.
haziransekiz _eda8 dur ben anlatayım:) Hamile kalan arkadaşımda fazladan 2 tane erken gebelik testi vardı. Oda öylesine dalgasına bana vermişti:) adetimin üstünden 3 gün geçti ara sıra da böyle günüm geçtiği için hiç aklıma gelmedi. Sigara içen bir insandım hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce sigarayı tadı artık çok kötü geliyordu diye bıraktım. Aklıma test geldi öyle inanmaya inanmaya yaptım saniyeler sonra çift çizgiyi belirtilmiş bir şekilde gördüm😂 elim ayağım titredi. Hemen acile gittim beta hcg yaptırmaya oda 247 çıktı. Şuan tam 8 haftalığız😍 bu arada 4 aylık evliyim çok hızlı oldu ama iyi ki de oldu😍
rabia_varolculha _eda8 ben de adetime yaklaşık bir hafta kala yaptım mr cekinecegim için her ihtimale karşı yapiyim dedim sabah yaptım baktım çıkmadı bı şey ertesi gün baktim çok hafif ikinci çizgi vardı ihtimal vermedim 4 gün sonra tekrarladim kullanmam gereken ilaçlar vardı ama gebelik olursa diye kullanmayıp tekrar test yaptım baktım biraz daha net çıktı ikinci çizgi elim ayağım titreşim heyecandan hemen eşime gittim ama doğal olarak bı de uyku sersemi pek tinlamadi 😂 akşamına acilde tahlil yaptırdım ve 40 küsur çıktı çok yeni dediler şimdi 6 haftalık hamileyim nasipse temmuzda bizim de doğum 😊 bu arada 3 aylık da evliyim 😂
AzraEbru _eda8 ben bu sene temmuzda azrami kollarima aldim, ve yine ayni ay gecen sene gibi hamile kaldim 😊yani dogumdan sonra 3 ay sonra ve tekrar temmuz da anne olacagim icin InsaAllah... sezeryan oldugum icin riskli gebelik, duaya ihtiyacim var ♥️
dyguyldz86 _eda8 merhaba ben de Adetim 3 gün gecikince test yaptırdım beta hcg 960 çıktı şuan da 5+1 oldum ama muayeneye gitmedim 6.haftamı doldurmayı bekliyorum ☺️ Siz de durumlar nedir muayeneye gittiniz mi acaba
_eda8 AzraEbru ayy cok güzeeel , Rabbim yar ve yardimcin olsun canim , insAllah ikinci bebeginide sag saglim kucagina alirsin , ve bu zor günleri asarsiniz 🙏🙏
AyEr 8,5 aylık evlıyım ıkkncı gebelık ılkı uc ayında öldü üc ay sonra sımdı hamıleyım 6+4 cok sukur ❣️❤️
Gonca0881 _eda8 benim 8 aylık oğlum var yeni öğrendim ikinciyi çok ağladım ama şimdi alıştım hayırlısı olsun diyorum 😊
Yagmur98 Bende temmuz annesi olcam rabbim nasip ederse ben son adete gore 8 ultrasona gore 7 haftaligim