Oglmhrsym 1prensesannesi_ ilk gebeliğimi 12 haftalıkken öğrenmiştim bakalım bu bebiş ne zaman gösterecek ❤️
Gamzetayfunn Oglmhrsym benimde bütün belirtilerim erkek bebeğe çıkıyordu ama kız 😁💕💕 kesinlikle kişinin yapısına bağlı hamilelik 🤰
Gamzetayfunn Oglmhrsym mide bulantılarım cildim aşırı güzelleşti karnım tam bir erkek karnı top gibi önde gidiyor 36+3 olduk mutfağın kapısını açamazdın koku 3 ay evde yemek pişmedi 😂😂😁 ayyy Allahım geçti çok şükür 🤲🏻🫣🫣🫣 şuan doğumu bekliyoruz kuzumla 💕🤰🤰
Smhes23 İlk 3 ay sabah bulantılarım vardı, koku hassasiyeti cildim güzelleşmişti aksine. Sürekli tatlı aşeriyordum. Ve sivri göbek 🤷🏼♀️ sonuç kız 🌸🌸 uyku halim de çok yoktu iştahım açılmıştı tatlıya düşkünlüğüm baya artmıştı
Oglmhrsym Smhes23 ay evet bende tatlı türü şeyler yiyorum sürekli 😂 benimde bulantılarım var ay çabucak geçsin zamanda öğreneyim kuzumu 🫶❤️
Oglmhrsym 1prensesannesi_ kız bebeler daha geç gösteriyor derler. Gerçi biraz da doktorun tecrübesine ve ultrason cihazına da bağlı
Oglmhrsym Gamzetayfunn ay siz çok yaklasmissiniz doğuma 🥹 sağ salim kucağınıza alın inşallah ❤️ bende tatlı türü yiyorum ama cildim kötü oldu birde göğüs hassasiyetim var ondan biraz da olsa umutluyum 🥹
1prensesannesi_ Oglmhrsym aynen ama benim bebeğim biraz utangacti galiba iki hafta üst üste gittim ama yine de gosteermemisti en sonunda gösterdi utangaç kızım 😂😍
Yenibirii Oglmhrsym evet canim uzun uğraşlar sonrası kizim oldugunu öğrendim😅 kizlar cok nazli ya göstermiyorlar bide kendilerini
Meyvelisoda Oglmhrsym aynı belirtiler göğüslerim inanılmaz hassastı dokunamıyodum bile cildim lekelenmiş ve sivilcelenmişti 6-18hafta arası kustum özellikle sabahları. Kalçam çok genişledi göbeğim sivri değil yaygındı cinsiyetimiz kız
Abcc-1 Oglmhrsym Bütün hamileliğimi göğüsümde yaşadım ağrısı sızısı hassasiyeti yanması ateşi kaşıntısı ilk günden beri aşırı hassas karnımdan çok onlarla ilgileniyorum 32. haftadayım 😅 sivilcem hiç çıkmadı aksine folik asit kullanırken ilk aylar bebek gibi oldu cilt hala sivilce yok acıkma ilk aylar hep tatlı ve son zamanlar yine hep tatlı oldu meyveden nefret ederdim kilolarca yemişimdir ara aylarda yemekten uzaklaştım iştah pek yoktu et yiyemedim kokusu ağır geldi kusma hiç olmadı sayılır sadece arabada kullanan ben değilsem miğdem bulanıyor o kadar
A-eren Oglmhrsym göğüs hassasiyeti vardı iştahımda 6 haftaya kadar iyiydi sonrasında bulantı ve iştahsızlık başladı sivilce hiç olmadı