Hcran06 minikmucizeemaak O daha belli olmaz dedi dış gebelik falan 13′üne randevum vardı da o zaman gel tekrardan kan ver dedi
Papatyahanimm Aslii- 8. Haftada anlasildi kese 5 haftalik gibi duruyordu buyumuyordu . Sonra kesenin yapisinin bozuldugu anlasildi. O gun de dusuk gerceklesti
Hcran06 Papatyahanimm Aysel_krdg minikmucizeemaak Çok saolun kızlar daha çok küçük Bi iki gün bekle belki yükselecek dış gebelik için erken kimyasal değil dedi ilacını kullan 13 de kan ver dedi kızlar duanızı eksik etmeyin çok uğraştım içmediğim şey kalmadı ilk defa hamile kaldım
Hcran06 koalamom_ Aysel_krdg minikmucizeemaak Çok saolun inşallah sağlıklı hayırlı olur vercem inşallah yükselir 🌸
Ozlem_93 Hcran06 bende merak etmistim seni ins’Allah iki gune kat be kat yukselsin degerlerin saglikli bi gebeligin olsun🤲
Hcran06 Ozlem_93 Amin inşallah çok saol balm perşembe günü Bi mucize olur inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün 😇
Ozlem_93 Hcran06 ins’Allah hamilelerin duasi kabul olurmus basindan boyle sıkintilarin gectigi biri olarak dualarim seninle canm🤗
Hcran06 ilkheyecanim96 sormayın vallahi banada vücudum çok şaşırtıyor beni sonuç ne olur bilmiyorum ilk hamileliğim Bi taraftan sevincim var Bi taraftan üzüntüm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın