Kucukfasulyem  cokmu yüksek kızlar ? Pazartesi diyetisyen gorucek ölçüm cihazı verildi diyetle düşer mi .? Bilgisi olan
Susu_09 Kucukfasulyem düşebilir de dusmeyebilir de 1 hafta diyetle denersin büyük ihtimalle düşmezse insülin başlanır
yesimunluturk Kucukfasulyem 1 saatlik benim 187 çıkmıştı diyet yap deneyelim dedi ki ben zaten yememi azaltmistim sınırda demişti bana sonra insülin başladı dozunu ayarladı falan hala kullanıyorum düşürdü 140 altına en azından kafam rahat son 3 günüm kaldı çok şükür
Kucukfasulyem Susu_09 peki neden hap değilde insülin bilmediğimden soruyorum çok teşekkür ederim bu arada zaman ayırıp cevaoladiginiz icin
Kucukfasulyem Susu_09 peki neden hap değilde insülin bilmediğimden soruyorum çok teşekkür ederim bu arada zaman ayırıp cevaoladiginiz icin
Kucukfasulyem Susu_09 bişey daha sorucam defter vermiş ölçümleri yazmak için önce açlık kahvaltıdan bir saat sonra tokluk olarak mı yazicam çıkan sonucu günde 7 kere istemiş anlayamadım
Kucukfasulyem yesimunluturk gözünüz aydın darisi başıma çok teşekkür ederim cevaoladiginiz için bişey daha sorucam size ölçümleri nasıl yapıcam defter verildi çünkü bir haftalık önce aç kahvaltı yaptıktan sonra mı tokluğu ölçüp yazicam günde 7 kez ölçüm istendi
yesimunluturk Kucukfasulyem once açlık şekerini ölçüp yazacaksın sonra yemek yemeye başladığın ilk lokmadan itibaren 1 saat tutup 1 saatteki tokluk şekerini olceceksin normalde yemekten önce ve yemekten sonra ölçülür sabah öğle akşam niye 7 kez istemiş bilemedim
Kucukfasulyem yesimunluturk bir lokmada sonra saat tutucam ama yemeğimi o bir saat içinde bitiricekmiyim yoksa o lokmayla mi kalicam ya kusura bakmayın bugün dünya kadar bölüme gittim kafam durgun😔
yesimunluturk Kucukfasulyem ilk başta olctun hiç bir şey yemeden sabah çıkan sayıyı yazdin sonra kahvaltı yapmaya oturuyorsun ya ilk lokmayı ağzına attın mesala saat 8 yemeye devam et karnını doyur saat 9 da tokluk şekerini ölçüp yaz her yemekten önce ve sonra aynı şeyi tekrarlayacaksin
yesimunluturk Kucukfasulyem Amin inşallah canım sende şeker olayına çok takılma dengelerler onu birazda yediğine dikkat et sorun olmaz
LeylaAslan Sabah ogle aksam aclik ve tokluklar 6 defa bi kerede gece olcumu var o yuzden 7 deger istemistir. İlk lokmandan itibaren saat tut ve tabi yemegini ye ardindan 1 saat dolunca toklugunu olc 140in alti normal sayilir.
Kucukfasulyem yesimunluturk işte sorun yemiyorum ciddi anlamda pek bişey tüketmiyorum özellikle şekerli şeylerden kaçıyorum ama bilemedim
Susu_09 Kucukfasulyem cnm ben hiç sekeeeli seyele yemedim pilav makarna yemedim şekerim çıktı üstelik çok daha yüksek hap gebelikte zararlı insulinin bir zararı yokmuş 5 haftadır kullanıyorum ben sadece sabah açlık olcuyorum öğleyin tokluk ve akşam tokluk olcuyorum yemeklerin arası 5 saat mutlaka 3 öğün tüket aralarda da ara öğün yap mesela kuru yemiş meyve yada ayran gibi
Susu_09 Susu_09 mesela sabah 9 buçuk kahvaltı ogleyin 2 buçuk yemek akşam 7 buvuk yemek olarak ayarladık yemekten 2 saat sonra ara öğün
Kucukfasulyem Susu_09 yok kuzum korkmuyorum ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi geçirdim o yüzden alışkınım bu tür şeylere ne geliyorsa Allah’tan dikkat edicem muakak çok sagol