aysglemrkn Kubare134 ayakta az kaldığım anda davul gibi oluyor daha 22 haftadayım herkes çok erken dio ama sıcaklar da etkili olurmuş
acemii_annee aysglemrkn kız bende 20 haftalığım. dıştan çok belli olmuyor ama geçen gün spor ayakkabım sıkınca anladım. biraz şişmiş ayaklarım şaşırdım. daha şimdiden başlar mı ya
aysglemrkn acemii_annee ayakkabı zaten çok sıcak die giymiyorum ama terlik de böyle ayaklarım balon gibi ellerim şiş bileklelerim şiş bacaklarım şiş bende çok erken diyorum ama bedenim şiş
Goksu_argum_1 Kubare134 şuan 37+3 ayaklarım şismis üst tarafı fena ağrı yapiyo terlik giyince elimi bastırınca resmen boşluk oluyo Allah’tan son 2bucuk haftam var o yüzden fazla üstüne düşmüyorum
Sm135 Kubare134 28 haftalık olduk ama 4 haftadır şişlik var çalıştığım için ayaklarım bütün gün sallanıyor sandalyede eve geliyorum davul gibi🥹
Dileksue Benim daha 13 hafta ama 12 saat çalıştığım için davul gibi olmaya başladı ayaklarım sıcakta dışarı cıkmaya da zorunlu kalıyorum
1kucukbaby Kubare134 benimde şişiyor 30. Haftama giriyorum doktorum normal bu aylarda doğuma kadar olur dedi
Dudu1988 Kubare134 3 4 lt suya devam işler bitince ayakları yukari kaldir ben abur cubur eksi tuzlu hicbisi yemiom 6 dan sonra hıyar bol su okdr
Havuc Doğum yapalı 40 gün oldu çok şişti hamileyken ayaklarım 37ydi şuan 39 numara giyiyorum hiç bir babetim ayakkabıma giremiyorum