Caglasmz Selam hanımlaar, Güncel aşılama yaptıranlar, sonuç bekleyenler, sonuçlananlar ne durumdasınız kaçıncı denemeniz. Aşılaması tutanlar ilk belirtileri aşılamadan kaç gün sonra hissetmeye başladınız biraz sohbet edelimm 🫶🏼
hilaleee Caglasmz 6 kere klomen kullandım 3 tanesinde yumurtam büyümedi 3 tanesinde güzel büyüdü ama tutmadı. Sonra birkere aşılama oldum oda tutmadı. Ara verdim artık yoruldum… İNŞALLAH sizlerin olur en içten dileğimle 🙏🕊️
tatlibebegim_ Rahim filmi çekilmeden aşılama olmuştum tutmadı bugün çektirdim bakalım diğer ay tekrar aşılama düşünüyorum
Caglasmz tatlibebegim_ inşallah tutar 🤲🏻 bende yarın kan testi vereceğim ama hiçbir belirti hissetmiyorum 2. Aşılamamdı ama sanırım tutmadı..
Asdfgncnf Bende 2.kez aşılama yaptırmıştım ama benimki tutmadı dün adet oldum kızlar inşallah sizlerinki tutar hayırlısıyla
Caglasmz Asdfgncnf 3. Kez yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben tüp bebeğe geçip geçmeme konusunda kararsızım 🙈
aslii57 Caglasmz 3. Yu genelde önermiyor Dr lar tüp bebege geçin diyorlar. Çünkü aşılamada şans hep yüzde 20 artmiyo ama tüp bebekte ilk sefer de 60 2. Deneme 70 3. Deneme 80 demişti bizim Dr
Asdfgncnf Caglasmz yok canım düşünmüyorum birkaç ay daha bekleyip tüp bebek yaptırırım büyük ihtimal inşallah gerek kalmaz çünkü çok yıprandım yoruldum biraz ara verip devam edicem bakalım hayırlısı olsun dualarınızda benide unutmayın 😊
Bsrnura hilaleee canım bana bugün Dr. Beşten fazla kullanmak yumurtalık kanseri riskini artırıyor dedi bende beş kullandım artık senin şansın bitmiş klomenle dedi femara verdi