Tugceleventsoy hanımlar 2 hafta sonra ayrınıtılı ultrosana giricem antalya vitali hastanesinde o hastanede yaptıran varmı birde internette araştırdım hem vajinadan hem karından yapılıyormuş tam olarak nerden bakılıyor bu ultrasona
Aysee1123 Tugceleventsoy Karından yapılıyor alttan değil. Ben vitalede yaptırdım 2 hafta önceydi 1000 tl ödedim memnun kaldım
Tugceleventsoy Aysee1123 benimde bugün kendi doktorumda randevum vardı saolsun 2 hafta sonrasına randevuyu aldı toplam kaç dakika sürdü acaba
Aysee1123 Tugceleventsoy 10-15 dk falan sürdü öyle çok uzun zaman alan birşey değil bir sıkıntıda yoktu bende
Aysee1123 Tugceleventsoy Normalde oraya gitmiyorum Medstara gidiyorum doktorum orada. Fakat Medstarda detaylı yapılmıyor. Her özel hastanede olmuyor o bölüm. Kendi doktorum Memoriale yönlendirdi bende hem fiyat hemde konum olarak bana en uygun vitale olduğu için oraya gitmeyi tercih ettim
Tugceleventsoy @Aysee1123 benimde doktorum normalde koray dumandı ama oda medstra geçti önceden vitalideydi ilk doğumumu onda yapmıştım bende mehmet beye vitaliye geçtim tekrar vitali hem fiyat bakımından hemde sistem açısından daha yakın geliyor bana
Aysee1123 Tugceleventsoy Bende Koray beye gidiyorum evet yılbaşından beri Medstarda. Vitaledeyken arkadaşımın doktoruydu bende direk onunla başladım hamile olduğumu öğrendikten sonra
Tugceleventsoy Aysee1123 çok çok iyi bir doktor işini hakkıyla yapan nadir doktorlardan çok babacan biridir
EbruBoluKaya Bende Fethiye’den Antalya’ya geleceğim 1 hafta sonra detaylı için. Özel muayenede Prof. Dr. Mehmet Şimşek e randevu aldım. Buradaki doktorum 2 doktor önerdi biz Mehmet beyi seçtik.
Ozlem-kara07 Bende Vitaliye gidiyorum Dr Ali Fuat beye detaylı ultrason içinde oraya gittim Dr Necmi Erdoğan çook memnun kaldım çok eğlenceli ve samimi 15-20 dk baktı sorun çıkmadı çok şükür🙏ücret 1000 tl