Burnumageliyoduslkmsn beyzacmvrc şuan sade zıbın var üstünde kısa kollu patikli pijama goydiricem şimdi üşümüş biraz
beyzacmvrc Burnumageliyoduslkmsn sen Kocaeli deydin galiba orası da serindir bende iki gündür yeniden uzun kolluya geçtim baya serin. Dün akşamdan beri çok huysuz hep agliyo bi göğsümde susuyo 5. Hafta atağıymış🤦🏻♀️
Burnumageliyoduslkmsn beyzacmvrc bizimki uyumuyor dümen son sabah altıda kalktı akşam 10 a kadar uyumadı eltime çaya cikiyim dedim eltime verdim onun kucağında uyudu 16 saat uyumadı ama ağlamakta aglamadi
Feyzaclk Burnumageliyoduslkmsn Evet burda okuduğum yorumlar benim de psikolojimi bozdu. Yaşayanlara Allah sabır versin bir haftaya ben de sezaryen olcam kesiden dikişten değil depresyondan korkar oldum🥴
Burnumageliyoduslkmsn Feyzaclk kucağına alınca geçiyor olsa bile bana yaz sen bak nasilniki dk da motive ediyorum seni😘
Burnumageliyoduslkmsn Havvaca ben bundan gecemedim ama o doğumdan sonra kocamdan uzak olmak için kırk takla aticam bıyık bacak almicam daha
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn bıyığı bacağı boş ver aşağı takımı alma erkek kese kağıdı geçirir kafana gene yapar 🤣🤣🤣
Selinakbas Burnumageliyoduslkmsn Öncelikle gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah🙏🏻🌸 Yanliz bir kısımda ebelere sinir olmadım değil özellikle manyak mısın kısmı sonuçta insan orada acı çekiyor, ne yaşıyorsun bilemezsin ki