Bugün tam 39+1 olduk oğlumla sezaryen günümüzdü sabah saat 7.30 da yatışım yapıldı sonrasında doğum katına odama çıkarttılar önce antibiyotik taktılar sonra da farklı bir serum… saat 9 olduğunda beni ameliyathaneye çıkardılar hemşireler doktor çok ilgililerdi önce ameliyat sedyesine oturdum belimi eğip spinal anesteziyi yaptılar ama inanın ki hiç hissetmedim bile daha sonrasında ayaklarımda bir sıcaklık bir uyuşukluk derken hemen beni yatırdılar doktor geldi ve inanırmısınız sanki o sedyeye yatan ben ile kalkan ben arasında dağlar kadar fark vardı hiçbirşey hissetmedim üstelik bebeğimin o an ki sesi hiç kulağımdan gitmiyor o kadar güzeldi ki belki 7 8 dakikada çocuğum doğmuştu sonra onu hazırlamaya gittiler 15 dakika kadar sürdü beni toparladılar vs derken herşey bitmişti hastanede günün ilk doğan bebeği bizdik ama herşey o kadar güzeldi ki boşuna korkmuşum boşuna tereddüt etmişim şimdi dünyam kollarımda Allahım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın ben artık happykidste kaçıyorum yavaş yavaş umarım gönlümüzce olur☺️☺️😍💙