1palyaco Merhaba , düşük yapanlar kürtaj olduktan sonra doktor hangi ilaçları kullanmanız için yazdı. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ybvvv 1palyaco bende 2 hafta önce kürtaj oldum 8+3 te kalbi durmuş ben 11 haftaşığız sanıyorken. Antibiyotik verdi yalnızca doktor bide kas gevşetici ama ben ihtiyaç duymadım kas gevşeticiye
1palyaco happymuti geçmiş olsun . Bende yaklaşık 7çeşit ilaç var . Siz kaç haftalıkken yaşadınız düşük . Ve kürtajdan sonra ne gibi rahatsızlık yaşadınız ? Mide ağrısı karın ağrısı falan gibi belirti yaşadınız mı?
happymuti 1palyaco 10+3 te kalp atışının durduğunu öğrendik 8+2 uyumluydu canım bana tek ağrı kesici verildi 1 yıl oldu
1palyaco Damla-coban çok geçmiş olsun.peki kürtaj sonrası ne gibi şeyler oldu vücudunuzda , ağrı veya idrarda dışkı da bir değişiklik oldu mu?
Damla-coban 1palyaco hayır hayır hiç bir problem yok normal hayat devam Sadece regl olmadığım için olana kadar şişkinlik vardı olunca geçti oda çok şükür 3 Haziran kürtaj oldum 2 temmuz regl 9ldum yani tam 1 ay sonra Merak etme rahat ol öyle.bir sistem ki vücut kendi toparlıyor sadece kafan rahat olsun
1palyaco Damla-coban benim biraz fazla ağrım var rahim bölgemde oyüzden sormak istedim ve biraz fazla ilaç yazıldı bana 7çeşit
Damla-coban 1palyaco anladim geçmiş olsun en iyisi doktora danışmak ama ağrı normal bnde de olmuştu daha sonra geçti