beyzacmvrc Bilenler yardımcı olur mu süt parası dışında başka ne yatıyor Başvurular nasıl eşimin sigortasından yararlanıyorum onun mu yapması lazım başvuruyu
Bulbulyuvasi beyzacmvrc doğum parası yatıyormuş ama bilmiyorum bende nerden başvuruluyor sadece pttden alıyorlar ödemeyi diye biliyorum
guzelanne01_ beyzacmvrc ben yeni yaptım Aile sosyal bakanlığına yönlendirdiler bizi Hem doğum parası hem süt parası için başvurduk 25inden sonra istediğimiz ptt den çekiyormuşuz parayı
Masalada beyzacmvrc Sanırım hastaneden doğum raporunu alıp aile Sosyal yardımlaşmaya gidiyorsunuz oradan başvuru yapıyorsunuz
beyzacmvrc guzelanne01_ yerine gidip mi basvuruyoruz ne istiyorlar evrak olarak Birde ne kadar acaba E devletten olsa keşke ya
guzelanne01_ beyzacmvrc evet bizzat yerine gidiyorsun canım doğum belgesi sadece Birde bebeğin tcsini istiyorlar biz hemen kimliğini çıkartmıştık zaten oraya gittiğimizde geri dönmemiş olduk
elifsen Doğum parası çalışan anneye, çocuk parası tüm doğuranlara, süt parası ise çalışan anne veya babaya verilir
alakayamaydanoz elifsen kuzum 3 yaşında doğum parasını almadım alabilir miyim acaba? Süt parası eşimin hesabına yatmıştı
elifsen alakayamaydanoz aktif çalışıyor olmanız lazımdı hamilelik ve doğum sonrasında. Rapor parası zaten ptt den adınıza direkt yatıyor
beyzacmvrc Mucizemgeliyorrr yok eşinin sigortasından faydalaniyosan alırsn esinin üstüne yatar heralde Doğum parası var onu çalışan kadınlar aliyo yüklü bı miktar Bide doğum yardımı var onu da herkese veriyorlar sanırım
alakayamaydanoz beyzacmvrc nereye basvurmam gerekiyor acaba 6 aylıkta hamileyim acaba ikisini bir alabilir miyim