Umaysmom_ Merhaba kızlar. Park beşik içerisine yatak alacağım. En çok duyduğum yataş twiny. Sizlerin kullanıp memnun kaldığınız başka yataklar varsa önerilere açığım.
Agg0207 Umaysmom_ İşbir yataktan arya yatağada bakmanızı tavsiye ederim 0-3 yaş ve 3-6 yaşa kadar çift taraflı kullanılabiliyor bende bunu beğendim İşbir yatak herzaman daha kaliteli yatastan canım büyük kizimada tek kişilik yatağa geçince isbirden aldım çok memnunum kendi yatagimda isbirden bebek içinde oradan Alicam sanırım 😀
Umaysmom_ Mediha99 bebek ürünlerinde anlam veremediğim şekilde bir pahalılık mevcut. Dün nevresim takımı sordum 800 tl dediler 🙄
EsraEsres Umaysmom_ evet ciddi pahalılık var ama hepsi burada da english home çok iyi indirimler yapıyor ben dün nevresim takımını 335 TL ye aldım hızlıca da kargolandı kumaşı deseni kalitesi çok iyiydi öneririm.
Ay-5k Umaysmom_ Bazen BİM’e de geliyor fiyatı daha uygun ama kalitesinden emin olamıyorum bebeğim doğsun öyle alacağım .
Umaysmom_ Agg0207 çökme olmuyor di mi? Bir de benim bebegim prematüre oldugu için ekstra dikkat etmeye çalışıyorum :)
EsraEsres Umaysmom_ sosyal medya kullanıyorsanız bazı güvenilir, deneyip tecrübesinden emin olduğum influencer anneler var aralarında doktor olanı da var. Onlar da indirimlerde paylaşım yapıyor haberdar olunuyor. Bu şekilde indirim kovalamaca ile bu tatlı heyecan keyifli hale geliyor 🥹💕
EsraEsres Ay-5k ben BİM’den geçen hafta müslin omuz bezi, ağız mendili, müslin örtü aldım. Gerçekten sıkı takip etmek gerek. Tüm ihtiyaçları bu şekilde halletmenizi öneririm. Liste yapıp indirim kovalamak gerek, inanın keyifli de oluyor. 🥰💕
Ay-5k EsraEsres sana katılıyorum canm çok bir eksiğimiz kalmadı ama doğum yakın yaz sıcağında ince müslinler çok işe yarar bence
Umaysmom_ EsraEsres kullanıyorum :) bebeğim küvözde şu an erken doğum yaptığım için biraz birikti ondan her şey böyle üst üste geldi. Paylaşırsanız sevinirim 🌸
EsraEsres Umaysmom_ doktorannem var Derya sert, hellomerry var. RABBİM sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰❤️