iremmm1919 filialunae evet kuzum kız ☺️ Anlaşılıyor mu ki resimden. Devlet Hastanesi’nde vermişlerdi bu fotoğrafı ultrasonum kötü demisti zaten ☺️ Anlaşılıyor mu ki kız olduğu ☺️ Ben hicbisey anlamam da o yüzden soruyorum 🙈🙈🙈
filialunae iremmm1919 evet kuzum vajina dudakları 2 çizgi şeklinde gözüküyor hafiften bir de pipi de yok pipi görüntüsü daha farklı o belli eder kendini 😊☺️ sağlıkla büyütüp kucağımıza alalım kızlarımızı inşallah 🙏🏼 🌸🌸
iremmm1919 filialunae 16. Haftamda kız dedi perinatoloji 17. Haftamda kız dedi kendi doktorum 18 de tekrar perinatoloji kız dedi. Şimdi 20 haftaligim 🙈🙈🙈
filialunae oznuripek sırtı mı dönük canım yandan yok mu bu şekilde genitali gözükmüyor neye göre yazmışlar sana 😄
beyzanurytt beyzanurytt @cemileglc @Yakut16 @zeynozey @iremkoftercioglu bi tahminde bulunabilir misiniz acaba 💕💕
oznuripek filialunae yok aslında sırtı dönük değil bu yan profili,ama ultrason berbattı,kadın başından saldı beni resmen,çok üzülerek çıktım
filialunae oznuripek yok canım yan yüz değil bu kafa yapısından da belli zaten Özele gitmişsin bir de ne bu rezillik bir daha gitme o doktora 😤 Özellerde aynı paraya 3d ultrasonla bakan doktorlar da var