zeynozey Adyokisimsiz 😭😭 dünden beri bizim kızda böyle 34+0 bugün. Dün ve bugün o kadar az hareketi var ki, bi acile gitmek gerekir mi emin değilim bende, ama doktor şey dedi günde 10 defadan az hareket ederse gel demişti😟 aklıma türlü türlü şey geliyor😞
zeynozey Adyokisimsiz tatlı yiyorum, sola yatıyorum müziğe tepki verirdi müzik açıyom yok bana mısın demiyor sadece kendini ittirdiğini hissediyorum karnım geriliyor ara ara bu kadar 😟
esraEb Adyokisimsiz benimki de öyle sanırım. 33 haftalık hamileyim. Tekmeden ziyade toplanma, sertleşme, gerinme ve yer değiştirme hissediyorum sadece.
Marly21 Adyokisimsiz ben de 32yim dün öyle oldu hareket etsin diye çok uğraştım bugün hareketli şükür benim bir de suyum bi tık azmış daha çok korkuyorum
melisadurak Adyokisimsiz hiç kimseyi telaş ve paniğe sevketmek istemem ama ben hareketlerini takip ederek 34+5te apar topar gittiğim kontrolde suyunun bittiği anlaşılarak yarım saat içerisinde acil sezaryene alındım ilk gebeliğimde. O yüzden hareketlerini iyi takip edin 😔
zeynozey melisadurak 2 hafta önce bizimkinin suyu üst sınırdaydı hemen bitmez heralde 😟 bide suyu bittiği haftalarda karnında küçülme hissettin mi? Dışardan bakınca filan hatırlıyor musunn
melisadurak zeynozey 28. Haftadan 34. Haftaya kadar az su sorunu ile baş ettik havuç suyu sıkıp içtim hep o şekilde 5 hafta götürebilmek hep yattım. Ama karnım yeterince büyüktü küçülmedi