Beyzanrrr Çok fazla araştırma yaptım şimdiden stok yapmak istiyorum sizce baby turco bez mi sleppy bez mi anneler Prima Molfix çok pahalı onlara yetisemeyiz ikisi arasında tereddütte kaldım
Yazmelegi_ Beyzanrrr bence stok yapmayın çünkü bazı bebekler bezi sevmeyebiliyor çevremden biliyorum kullanamazsa elinizde kalır
anneoluyoruuumm16 Beyzanrrr biz sleepy aldık bir paket göbek bağı oyuntusu olandan. Başkada almam doğana kadar herhalde
Anonim3447 Beyzanrrr ben internette takip ediyorum indirimleri ona göre alıyorum Molfix çok uyguna geliyor özellikle Hayat satıcısı çok indirim yapıyor
Yazmelegi_ Beyzanrrr sizi biraz idare edecek şekilde bir paket alın koyun baktınız bebekte alerji yapmadı sıkıntı olmadı alırsınız yengem aldı bebek sevmedi elinde kaldı ondan dolayı dedim
HMA13 Beyzanrrr Ayn zaten bebek çok kullanamaz birazda ben kaçamak yaparım çünkü 40iken Orkid yeterli olmuyormuş 😁 Linkini bilmiyorum atardım ama siz temuz indirimine bakın 😁😁😁
Anonim3447 Beyzanrrr ben Instagram üzerinden sayfaları takip ediyorum mesela bugün indirim paylaşılmıştı yine örneğin bir sayfanın adı 1bebekindiriim
HMA13 Beyzanrrr Hasta bezi hastane için bende alacam evde de biraz kullanırım ama 40gün boyunca olmaz bence ya kocaman 🤭🤭😂
Masalada Beyzanrrr valla ben slepy aldım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine inşallah iyi gelir bebeğime
Aytac27-07 Beyzanrrr benim kızıma küvezdeyken soffio marka bez kullanmıştılar bizde bi süre o bezle devam ettim yapısı çok güzel ,hem 1 numarası yeni doğan bebeklere iyi oluyor