Kubrabyd5 İğne fobim daha ağrılıklı nasıl baş edeceğim bilmiyorum hamileyim de aranızda oluşta atlatan varmı doğum nasıl olacak merak ediyorum tansiyon direkt en dibe düşüyor 😭
Yazmelegi_ Kubrabyd5 benim de iğne fobim var ama mecbur kalınca fobi felan umrumda olmadı ilk başlarda zorlandım sonra alıştım şimdi evde 10 haftadır oksapar vuruyorum kendim
Haticealp Kubrabyd5 bizde 26 haftaligiz benimde hastaneye girince igneyi gorunce tansiyonlarim yukseliyor evde hep normal doktorda hep kontrol et diyor ama hastaneye gidince gene aynı napicam bilmiyorum bu sekilde
Ebus2045 Kubrabyd5 benimde fobim vardı 3 yıl önce ilk doğumum oldu sürekli iğne vuruldum ki iğne görünce bile bayılırdım. Şimdi ikinciye 26 haftalık hamileyim inan hiç etkilemiyo artık bağışıklık kazandım galiba
aydaaa Kubrabyd5 benim de var doğurdum hala atlatamadım. Ayıla bayıla korka korka hallettim bir şekilde :) siz de alışırsınız, inşallah atlatırsınız da
BetulMom Kan verince bayılan biriydim şu an hergün kendime oksapar iğne yapıyorum. Gerçekten cennet anaların ayakları altında
Beceriklianne Kubrabyd5 iğne korkum vardı evlenirken hemşire zor aldı benden kanı . Ama ben naptim sezeryan igenesi olmamak için normal doğum yaptım ☺️ yeterki belime o iğne girmesin