Tgbasmt Tayinciyim şehir dışına gideceğim. İlk gebelikte hangi haftalarda kan uyuşmazlığı yapıyorlar ona göre hastane bulup gidicem. Ben şuan 27 haftalığım.
Fuhrer Tgbasmt ben 28. Haftada yaptırdım özel hastaneye doğum paketim var hiçbir ucret ödemedim. 1060 TL ama şuan ne kadardir bilmiyorum
01180322 Tgbasmt bnmki daha küçük , bide bn almanyadayim burda 40€ gibiymis. Türkiye’deki arkadaşımda 600 den bahsetti Gaziantep te özele gidiyor
Tgbasmt mydeno13 bana hiç bisey demediler bugün ana saglik hemşirem söyledi 30. Haftamda yapılsa sorun olur mu acaba korkuyorum da erken doğum olur diye
mydeno13 Tgbasmt bana 2 tane dedi doktorum zaten bebek doğdu zaman tekrar yapıyorlar inşallah birsey olmaz hayırlı doğumlar olsun inşallah 🙏
mydeno13 Tgbasmt 28. Haftada devlette de ki doktorum da ben vurdurma taraftarıyım dedi ben özel de buruldum 1.5 sene olacak 750 vermiştim o zaman sonra devlette 2 kez daha vuruldum riskli gebe oldum için kanamam vs olmuştu
01180322 Tgbasmt malesef evet çok pahalilar, tayinciymissinizde aynı doktorda süreci takip edemiyosunuz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayo nasip etsin