tubimom Busrasayin bendede var bende pcosluyum hatta hamilelikten önce 8 seans lazere gittim bilsem gitmezdim
Minigininannesi Busrasayin 2. Hamileliğim benimde var kızımda da olmuştu hiç dokunmadım doğum sonrası zamanla döküldü. Yine dökülür hiç müdahale etmezseniz
merve_nurr Bende var ama pcos olduğum için önceden de vardı sadece daha hızlı uzamaya başladı doğumdan sonra mecburen lazer olucak
Bsrslr Bende vardı küçük küçük şimdi daha da belirginlesti ama ben lazerle korkuyorum yaptırmam hiç bisey
Anonim3447 Busrasayin doktor almana gerek yok dökülecek dedi ona güveniyorum yoksa doğumdan sonra onlara da bir operasyon lazım
Bsrslr Busrasayin ben bütün vücut işini eldivenle hallediyorum kalanlari da kendimin epilatoru onunla alıyorum gobegime de öyle yaparım artık 🤭🤭
Minis122 Busrasayin benim malesef ama hic almadim ben ilk zaman hizli cikti sonradan yavasladi tuylenme. İlk hamileligimde olmamisti bunda ust bacak ve gobegim killandi
Zdncl Bende de var kizlar bense pkoluyumda e doktora oylemi gidiyosunuz almadan ben de doktoruma sordum onlar suan hic onemli degil dedi utandirmadi beni ama almadan gitmeye utaniyorum.yinede aliyosanizda neyle aliyosunuz