Blbbk Bhryeatss herkeste olmuyor ki bilimsel olarak şöyle düşünün plesenta anne rahminden ayrıldıktan sonra beyin süt üretmeye başlıyor
Syma_07 Omermomm_ bugün 4.gunumuz canım benim dikişler acıyo yanıyor oturup kalkarken zorluk cekiyorum bebiş çok minyon teyzesii ah bı görsen sağlığı iyi ❤️
Bhryeatss Mlkkkkkk dün ve bugün karnımın alt kısmında ağrı hissediyorum sizde de öyle mi acaba yatınca geçiyor ama kalkıp biraz yürüyüm veya oturuyum tekrar başlıyor
Mlkkkkkk Bhryeatss evet hem karnımın alt kısmı hemde vajinamin kemiklerinde agri hissediyorum sanki kanala yerleşiyormuş gibi
Deletedmom_116 Syma_07 kız ağzı daha minnacık sen emzir ememesede emzir mamayla takviye et Ama memeyi emmeyide bilsin Biberon alınca unutmasin
Syma_07 Deletedmom_116 aşkım mama 2 kere verdim sadece vermiyorum sütümü sagiyorum memede veriyorum ama ağzı küçücük ceviremiyor 😂
melekeflin Bhryeatss emzirme danışmanım ve doktorum kesinlkkle bulgur bakliyat yeşillik ve su demişti bana
Deletedmom_116 Syma_07 hahah daha göğsünde alismayincs daha çok aciyodue ben ilk hafta ne çektim ölüyodum resmen emzirmicem ben diyodum sjsj