Boncuk2 Bursa Medicana’da gittiğim Doktorumu değiştirmek istiyorum çok ilgisiz bir doktor, 26 haftalığım başka doktora gitmek istiyorum sizler kaçıncı haftalarda doktor değişikliği yaptınız?
ArvenMom Boncuk2 ibrahim avcı yada mehmet özgür akkurt acıbadem veya pembe maviyle anlaşmalı ben pembe mavide doğum yaptım
Boncuk2 yenibirannis evet ama bir şey soruyorum doğru düzgün açıklama yapmıyor, internetten kendim araştırarak cevap bulmaya çalışıyorum, hiçbir açıklama yapmadan şeker testi yaptırdı sonucumu bile watsaptan attım yorum yok yüzyüze bir şey anlatmadı
yenibirannis Boncuk2 yüzüne karsı bunları vurun bence öyle değiştirin para almaya gelince iyi ilgi alaka gelince canları nası isterse öyle bi dünya yok ben 4 aya kadar gittiğim Dr yüzüne konuştum herşeyi eşimde öyle bidaha gitmedik zaten
Arvensmom87 ArvenMom Siz de mi Arven koydunuz profil ismini seçerken kim arvenmom acaba diye düşünüyordum ki denk geldik😬
_06ogretmenanne Mümin Karahasan var ablam doğum yaptığında Acıbademdeydi şu anda nerede çalışıyor aktif bilmiyorum ama çok iyi bir doktor
Arvensmom87 Merhabalar, Bursaya yeni taşındık Aylin hanımı duydum ben de ama kimseyi tanımayınca karar vermek cok zor önerilere açığım