symag 1316ess şehir hastanelerinde var. Kadın doğum yeşil alan açıyor şansın varsa alırsın. Biraz zor
Simge_celen_ozyildiz_ 1316ess şehir hastanesi takipliyim 12.haftamda vermişlerdi hasta kayıt bölümünden alıyorsun MHRS den çıkmıyor
1316ess Churcill alan açıldıkdan sonra MHRS den felan randevu alınıyor mu yoksa hastaneden mi almam gerekiyor
Simge_celen_ozyildiz_ Ceylankayra hayır canım devlette de var yalnız çok erken haftalarda alman gerekiyor ki günü denk gelebilsin
1316ess symag ben normalde özele gidiyorum ama bu işlemler pahalıya geliyor o yüzden devlette yapmak istiyorum o zaman önce devletten kadın doğuma randevu alıp detaylı ultrason için alan açmasını mı isticem doğru mu anladım 😅
symag 1316ess bende özele gidiyorum. Şehir hastanesinde kadın doğumdan randevu aldım o yeşil alan açtı ama maalesef haftası geçti randevu bulamadık
AysnrTml 1316ess genelde eğitim araştırma hastanelerinde kadın doğuma randevu alıp gidiyorsun onlar seni detaylı bölümü sekreterine yönlendiriyor onlarda detaylı haftasına gün ve saat olarak randevu veriyor o gün ve saatte direk gidiyorsun fakat erken haftalarda bunu yapman lazım ki seninde haftana denk gelsin yoğunluk oluyor
Adunya Perinatoloji bölümüne açması gerek sonra Mhrs siz alabilirsiniz ama her perinatoloji bakmıyor Mhrs alırken açıklamaya dikkat edin istanbuldaysanıx yarın sabah 10 da sisteme düşecektir eğer açıksa alanınız randevu alabilirsiniz