Nurans Kızlar hastanede dağıtmalık boş kolonya şişesi alıp kendim süslicem bunun için ucuza boş şişe satan mağazalar biliyormusunuz
Gumus25 Nurans barokbonbon.com.tr den aldım hemen geldi kolonya fiyonk falan da aldim güzel bence bakabilirsiniz 😊
Hayat123456 Nurans n11.com da ucuz var canım ister fıs fıs ister düz ben trendyolda 50 tanesini 160 TL’ye aldım kapaklı bide asetat kutu diye geçiyor ondan aldım içine magnet çikolata koyup dagiticam nasipse
Gumus25 Sumeyye-88 bende araştırırken buldum valla dün siparis verdim bugün geldi ürünler bir sorun olmadı
Gumus25 Gumus25 Sumeyye-88 şişe kolonya ve fiyonk aldim böyle yapicam. Başka bir yerden de etiket siparis ettim yapistiricam şişeye. İnternet sitesine bakarsanız farklı şişeler falan da var
Nurans Gumus25 şişeniz kaç cc kaç kilo kolonya aldınız ben 30 cc likten 30 adet falan alcam da 1 kilo yeter mi acaba
Gumus25 Nurans 30 cc şişeler. 2 lt aldim ama biraz az gelecek gibi yada tam yeter şu an daha yeni dolduruyorum o yüzden kesin yazamadım. Ben 50 tane yapiyorum