Papatyahanimm Renaaa dogrudur ama kuran okumak sifa gibi ruhuna isliyor. Meryem suresini dinle mutlaka
e_blue_sky_a Hiloyloyloy aslında doktorlar normal demiyor artık vajinal ve sezeryan diyorlar. Sezeryan da vajinal doğum da gerekli olduğu taktirde normal aslında. Ben çevremde kordon dolanması duydum kaç kere hepsi sezeryan olup riske atmadılar.
Papatyahanimm Nesli-3834 @niskoderler diye instagramda hesap var. Onun sabitlenmis hikayesinde telegram grubunun linki var. Ordan deneyin. Bir arkadasim da bu sekilde linki acilmamisti . Bu sekilde yonlerdime yapinca gruba dahil oldu.https://instagram.com/niskoderler?igshid=MzRlODBiNWFlZA== hesab bu..
Renaaa Papatyahanimm heı onu sen yazdın Çok teşekkür ederim benim için sorduğun için 🤍🤍🤍 Benim haftam 37+6 an itibariyle. Ama ben gruba yazamıyorum katıldm ama sadece okuyabiliyorum.
Meleklerininannesii Renaaa bu tür problemler de bebeğinizin hareketlerini gün içinde sık sık takip edin ve doktorunuz da zaten son zamanlar olduğu için ve kordon problemi olduğu için sık takibe çağıracaktir mutlaka ihmal etmeden düzenli doktorunuza görünün aksi durumda doğuma öneriliyor zaten direk çok geçmiş olsun dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸🙏🏻
Renaaa Meleklerininannesii Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Ay amin Allah razı olsun inşAllah 🍀🤲😇🤍🤍🌸🌸
Meleklerininannesii Renaaa rica ederim canım benim ne demek inşallah canım sağlıkla gelsin minişlerr 😍😍🌸🙏🏻
Btlklnc Renaaa sancım yoktu kordon dolanmasından ve gelısım gerılıgınden sezeryana alındım riske atmak istemedı doktorum
Ygmrcylin Benım 24,25 haftaydı sanırım dolanmıştı bır kere doktor bu sekılde normal doğum Bİle oluyor dedi dobra tekrar gittiğimde çıkmıştı kordon gönlünü ferah tut her denilene de inanma
Renaaa Ygmrcylin evet ben de kordon dolanmasına rağmen normal doğum yapanları duydum yalnız eğer ilk doğumsa normalde zor oluyormuş o bebeğin kafasını iterken çıkmasını zorluyormuş E bi de kanalda sıkışır falan dediler insan emin olamıyor sanki böyle bir risk varmış gibi bu konuda
Filiz1234 Doktorumla bu konuyu konuştuk ben sezeryan olacağım ama fikir almak için sormuştum kordon dolanması normal doğuma engel değil bazen normal doğumda bebeği bir çıkartıyorum 7 8 kez dolanmış oluyor kordon dedi.