1melekannesi3858 Kızlar Nuray Yıldırımer nasıl doktor kendi doktoruma randevu bulamadım doktoruma rica edeceğim eğer kaşeli kağıt verirse ona girecem eğer vermez ise Nuray Yıldırımer denilene girecem iyi mi aceba
Hnd3535 1melekannesi3858 cok pimpirik sevceğini sanmıyorum başka doktor yokmu şeyma yelda hatice hanım fln bertan bey oğuz bey bunlara bak alamıyorsan bi gün önce sonrasına bak
Girlss19 1melekannesi3858 canım merhaba Nuray hanıma gittin mi bende yarın için ona randevu buldum ilk kez gideceğim nasıl iyi mi yoksa randevuyu iptal edip İlknur hanıma randevu alacağım inşallah yazdıklarımı görürsün 🥰💕
Girlss19 1melekannesi3858 birde muayene için 3 er kişi olarak içeri alıyorlar yazmış birisi ama sana sormak istedim öyle mi alıyorlar tek tek muayene etmiyorlar mı acaba
1melekannesi3858 Hnd3535 benim.doktorum Cevat Rıfat bey o kaşeli kağıt vermezse ona gitmeyi düşünüyordum
1122esraesila 1melekannesi3858 perşembe günleri hariç her gün orda yine de şehir hastanesi doktor çalışma programından takip edin
1122esraesila 1melekannesi3858 https://kayserisehir.saglik.gov.tr/TR-459122/doktor-calisma-programlari.html
1melekannesi3858 Girlss19 canım yeni gördüm hayır gitmedim ben erdem şahine gidiyorum oda izine ayrıldı o yüzden Hüseyin Aksoy bey veya Mustafa oğuz Yılmaz bunlardan birine gidebilirsin ille bayan tercihin olacak ise Hatice durmasa iyi diyolar