kahvesever__ Pinklove geçen gittim yine yukarda kafası dedi bilmiyom şimdi yine gittim yine yukarda dedi
Pinklove kahvesever__ bizim hafta aynı benimkide her hafta başka pozisyon alıyor. 34 haftaya kadar dönüp dursunlar bakalım en son başları aşağı kalacak mecbur😁😁
Kalbiimde2can Serpilinumudu korkulacak bir durum degil canim öyle görünüyor tek bebegede anneyede bir riski yok burda hep öyle yapiOrlar tabi doktorlar bunu daha iyi bilir en olmicak durumda sezaryen yapiyorlar
Serpilinumudu Kalbiimde2can keşke bizim ülkemize de gelse bu uygulama ben şahsen bebeğim ters olursa isterim çevirmelerini zorunlu sezeryan olmak istemem
Miniyy76 Benimde 36 haftada bebegı döndürmeye çalıştılar ben de nasıl bısey olduğunu bılmedgm ıcın korktum ama hiç alakasız yanı ellerıyle cevırmeye çalışıyorlar ama benim bebeğim donmedı en son bıraktılar suan 38 haftam döndümü dönmedımı bilmiyorum
Bhryeatss kahvesever__ benim 38 hafta makat geliş doktorum çeviririm vs. Demedi sezeryan olacak 17 temmuzda
Miniyy76 kahvesever__ ben de yurt dısındaym yanı ultrasyondan çocuğun duruşuna bakıp karnımın üstünden ellerıyle cevırmeye çalıştı doktor 3 4 kere denedı olmadı öyle aman aman da bı ağrı sızı olmadı en son çok az bı ağrı hissettim oda karnıma bıraz bastırdı harıcınde basıt bı ıslem yanı
Pinklove kahvesever__ her şeyi aldık canım bitek kıyafetleri yıkamak kaldı onuda bu günlerde başlıyıcam. Sizde bittimi? 🥰
kahvesever__ Pinklove bizim de bitti benim eksikler vardı onları da aldım kıyafetleri de yıkadım valizi hazırlıycam bugün yada yarın inşallah
Miniyy76 kahvesever__ ben de ne olduğunu bılmedgmden baya korkmuştum ama çok basıttı yanı korktuğum gıbı olmadı fransadaym bu arada