Balll Kızlar suyum azaldı 28 . Haftada 1 hafta havuç suyu içtim bol su tükettim ama suyum artmadı doktor yatıralım serumlarla arttırmaya çalışalım dedi olmazsa erken Doğum ama çok küçük daha bebegım Yaşar mı buyur mu aklım çıkıyor böyle olup normal zamanında doguran var mı
caglademir Balll burada 25 haftalik dogum yapan bi arkadasimizin bebegi bile yasadi, tutundu hayata cok sukur🙏 sen de moralini yuksek tut kuzum, imkansiz bir hafta degil, artik tip cok gelisti, hep iyi ihtimalleri dusun💕
Mrveml Balll 28 haftada doğum yapan 2 tandıgım var ıkısınınde cocukları iyi korkmayın Allah buyuk ınsallah bıraz daha bekleyebılır cunku dr lar 1 gun bıle anne karnında kalsa kar dıyolar dualarımız sızınle
Deletedmom15257 Balll 28 haftada çok cokkk yaşayan gördüm hiçç endişe etme risk azalıyor o haftada ama inşallah zamanında gelir
anneee Balll inşallah zamanımda gelir Bebişin ama stres yapma kuzenim 28 haftalık Doğum yaptı şu an 11 aylık kızı maşallah çok sağlıklı
Elmassfl Bende 25 haftalığım adet sancısı gibi sancı çekiyordum dün acile gittim nst ye bağladılar sancı çıkmadı serum taktılar erken doğumdan korktum bende 7 aylık doğmuşum bebeğimde öyle olur diye korkuyorum 😶
Dkosretas Balll canım onun ömrü bellidir 39 haftada ölen çocukta var allah korusun sen bebeğini Allah’a emanet et tevekkül et herşey yoluna girer Allah’ın izniyle.
Tuba-Sahra Balll rabbim yardımcın olsun bu haftalarda doğan ve yaşayan bebekler var üzülme korkma stres yapma inşallah yinede zamanında gelir bebişim canım
sefikaa102_ 24+5 haftaligim suyum bitti cocugumun gelisimine sonlandirmak istemedim doktor gözetiminde yatistayim basina gelen var mi suyunuz bitince ne kadar gitti kilo aldimi cocuk 590 gr benimki