Pamugumgeliyor Haticekubra aynen canim 40 i beklemiyolar. Gecen hafta sordum doktora sezeryan icin gun verseniz ne zman olur ddim, ocakta benim dogumum, ocagin 8 i olur ddi , hesaplayinca 38 haftalik cikio
nscaslan3437 Haticekubra 37+2 1de giricem ben yarın yani sancılarım başladığı için normalde 38+1 de alacaktı o da gelişimi ilerde olduğu için.
Aslhan-kya Haticekubra canım bende sezeryanla doğum yapacağım 29 kasım da tam 39+0 da alıyor benim doktorum
deletedmom734 Aslhan-kya canım sancın falan oldumu şimdiye kadar? Banada 39+0 a verildi ama ben birazcık tedirginim ya o zamana kadar kendisi gelmek isterse diye birde bişey sormak istiyorum 37+4 teyim ama bacaklarımı almadım hala bekletiyorum ne zaman gitmeliyim kuaföre? Şimdiye kadar sancım hiç çıkmadı kasılma vs yaşamadım
Aslhan-kya deletedmom734 canım benim bu ara belime ve karnıma ağrılar girmeye başladı ağrılarım dizlerime vuruyor hastaneye gittim 2 gün önce ağrı ve sancı çıkıyor fakat açılma olmadığı için doktor biraz daha dursun öyle alalım korkma birden biriye açılman olmaz olsa bile çocuk hemen gelmez dedi. Şuan 38+4 haftalığım ben gittim kuaföre 38+0 da
nscaslan3437 Ozlem32 3275 bugün cnm yarın da doğacak cihazlar biraz eksik ölçüyormuş zaten 3500 civarı doğar muhtemelen
Haticekubra Belim e sanki bıçak batırıyorlar geceleri ve inanılmaz mide yanmasi 34 haftaligiz dayanacak gücüm kalmadı 😢😢😢😢
nscaslan3437 Haticekubra evet cnm gelişime göre ama sancılarım olduğu için erkene çekmek zorunda kaldık
nscaslan3437 Aslhan-kya Bn müsait değilmişim normal dogum için bide fitik var benim zorlamaya gelmiyor sıkıntı yani