irem7 Kızlar ağdanın herhangi bir sakıncası olur mu sizce? Erken doğumu tetikliyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Bilgisi olan var mı acaba
ElaytA irem7 olmaz bende 36 yim annem yaptı valla. Ertesi gün kontrolüm de vardı herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür. Jiletle falan baş edilmiyo yaa
alakayamaydanoz EUEUEU ya bende bugün gitmeyi düşünüyorum 3 senedir jilet kullandım çok korkuyorum uyuşturucu krem varmış ama risk almak istemiyorum napsam acaba
irem7 alakayamaydanoz ben de jilet kullanıyorum normalde şuan hamilelikten dolayı daha da hassas acısı nasıl olur bilmiyorum biraz korkuyorum açıkçası
EUEUEU alakayamaydanoz uyuturucu krem sakıncalı olabılır hıc bısey kullanmadan gidin son ay o bölge de şişkinlik oldugu için acıyo biraz evet ama rica edin kücük kücük yapıstırıp çeksin kuaför fazla acı hıssetmezsınız
irem7 alakayamaydanoz ben de önümüzdeki hafta gideceğim herhalde gittikten sonra deneyimini paylaşır mısın? 🙏🏻🥹
alakayamaydanoz EUEUEU evet bende vazgeçtim zararlı olabilir ama hamileler kullanabliyormusta ben risk almim dedim
__mom1 Her türlü riski alıp ben de giderim valla doğuma kıllı gitmekten iyidir 😵💫 çok utanç verici benim için 😣😣
EUEUEU Nisanyagmurum siz doktorunuz a sorun ama şimdi çekerken acısından dolayı kasılabılıyosun agdayı tercıh etme bence bu surecte küçükmüş daha
deryabade Ağdanın hiçbir zararı yok gebelikte, işinin ehli bi kuaföre git 5 dk da halleder jiletle aldığın için biraz acıyabilir ama hemen bitiyor zaten.