eflatun_1 Bugün hastaneye gittim normalde bebeğim pazar günü 32. Haftasına giriyor dört beş doktora gittim hepsi aynı şeyi söylemişti aynıydı yani haftalarimiz bugün hemşire baktı 29 haftalık gözüküyor bende dedi aklım karıştı şimdi neye göre ilerliyim ki
eflatun_1 eflatun_1 bide kilosunu öğrenene kadar öldüm azar işittim bide kiloyu söylemiyorlar değişik anlamadım
Mutlulukkk eflatun_1 kiz hemsireler stajyerler asistanlar flan pek blmiyor. Onlara cok takilma. Ve asistanlar vs flan onlar hic soylemiyor yine kilodur boydur vs. Doktorlara bakinn siz 😂
eflatun_1 Mutlulukkk ztn ısrarla sordum kızdı taktın kiloya fln dedi değişik yani doktorun kendisi ortalıkta geziyor
eflatun_1 Mutlulukkk devlete gidiyordum bı ara oda çok üstünde durmuyor o zmn da kilo sormuştum doktor şey demişti makinalar yeni geldiği için anlamıyorum 🤦 özele gittim bı kere araştırma olarak bu hastanenin adını duydum sen hangisine gidiyorsun
Mutlulukkk eflatun_1 nasl anlamiyormus yaa😂😂 ben karisik 🤣🤣🤣 bir suru yere gittim hala gidiyorum 😂😂 allah yardm etsn bana 😂😂 ama bzim hasekiye de gidiyorum devlet
eflatun_1 Mutlulukkk amin bende doğru düzgün bı doktora denk gelemedim bı türlü sizin devlette doğum oluyor mu ki