crazymommy Aylasss97 Bacak arası yok canım bebiş var ama o da belli olmuyo özel doktorumun çıktısı çok kötü
Mltsnl Aylasss97 yani o üstteki gibi görüntü hiç göstermedi ama pipisi belirgindi böyle diyorum acaba bacağın arasında flan mı kaldı şaşırdık ne diyeceğimizi bilmiyoruz 😀
Aylasss97 Mltsnl bizim bu pazar cinsiyet partisi olcak doktor 11 haftada erkeğe benziyor dedi , son gittiğimde listeye yazdı bilmiyoruz henüz ama ben anladın görüntüde erkek olduğunu bacak arası kocaman ve kordon dan ayrı duruyor 🤣
Aylasss97 Mltsnl Bügün cinsiyet partimiz vardı o yuvalarla işaretlediğim yer kordonun devamı 😀😀kızımız oluyor inşAllah 😍🥳
Mltsnl PrensinibekleyenAnnee ben hamile kalmadan önce bile hep erkek diyordum hiç de değişmedi düşüncem
Mltsnl Aylasss97 aynen işte bize de 10. Haftadan 15 e kadar erkek dedi işte parti falan hayal oldu artık diyoruz bir öğrenelim de 😀 Hayırlısı olsun hakkınızda gönlünüzden ne geçiyorsa olsun ☺️
Mltsnl Aylasss97 😀😀 aynen yani inşllah değişmez ama herşeyin hayırlısı tabi ama insan ona göre alıştırıyor kendini ☺️
Aylasss97 Mltsnl hatta ben size 6 gün önce kana göre hesaplama yaptım erkek çıktı orda da 😀😀merak ettim şimdi de ya sizinkini
Mltsnl Aylasss97 evet evet yani birde mesela biz dogudayız buradaki hala teyze kim varsa işte başına tuz dökülürmüş yok işte karın yapısı güzellik bilmem bütün hurafeler bile erkek çıkıyor kendimi öyle odakladımki yani doktor dese kız bayılırım herhalde 😀