minikmucizeemaak Sumeyra76 Yanlış etiketlemiştir oda😂 Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşAllah, inan ben hiç anlamam💙 Sağlıkla gelsin🍀
myangelson Durumery benimki öyle değil ya sadece his 😂 4-5 kişiye öyle hissettim doğru çıktı normal tahmincilerden değilim yani 😅
Sumeyra76 minikmucizeemaak amin inş canım olur çok merak ediyorum cinsiyetiniz doktorda 16 hafta olmadan söylemem dedi
crazymommy Durumery Benim ne nub ne skull hiçbişey tutmadı tek kan değişimi 😂 Be zaman öğreneksin ❤️🫢
imeaeb crazymommy Bak buna ben de katılıyorum bütün teoriler benim bebişi erkek gösteriyordu ama kız 😄 ama nub belirginse yanılma olmuyor bence pek
minikmucizeemaak Sumeyra76 İnşAllah canım, ben vişne suyu çikolata denedim hiç hareket etmedi, ondan sonra karnım tok carsmio ve vişne suyu denedim hareketliydi. En son giderken de 17+1 de çikolatalı ekmek ve kahve içtim daha da oynaktı demeyebilirsin 😂
Satinur_66 crazymommy esmerellanın Instagram sayfasını biliyor musunuz ücretli bakıyormus burda yazmıyor artık
myangelson Durumery hahahaha at bakayım sana da hislerimi söyleyeyim😂 ama daha konusurken kızın olacak gibi hissettim sana😂