Papatyam136 Merhaba hanımlar bu testi yapan varmı acaba nasıl bir işlemdir simir testi dün doktora gittim bu testi yapmamı istedi kolay bi işlem mi acaba
myangelson Papatyam136 kolay bir test alttan muayene edilirken spekulum takılarak alınıyor bende 2 kere alındı 3. De alinacak hiç acı veren bir şey değil kendini kasma gayet sakin ol kolay bir işlem 🌷
mnli Papatyam136 kolay ben düzenli yaptırıyorum ilk hamileliğimden önce de yaptırmıştım bu hamileliğimde de karar verince gittim doktora önce her şey yolunda mı diye yine yaptırdım acıyan ağrıyan bir şey değil sadece alttan muayne olduğu için o gün lekelenmen olabiliyor
Deletedmom_85 Papatyam136 bende yaptırdım anlamadım bile vajinal Muayene gibi o kadar kısa sürüyor nasi bittiğini anlamadım bile
myangelson Papatyam136 neden korkuyorsun ki bir acı vermiyor kendini kasma derin nefes al ver yavasca çok çabuk ve basit bir iş hemen bitiyor hiç merak etme kendini acıyacak diye sartlandirma
Umutlubirkadin Basit bir işlem çok az regl sancısı gibi düşün kendini kasma yanında pet götür az bisey kanama olabiliyor