TuqbaArslan umutkaplidunyam evet cati muayenesi olmuştu hafif ağrıyla gittim acilmam vardı eve geldim sabaha nisan tekrar gittim suni sancı epidural akşam üzeri dogum oldu🥰 kolaydı ben öyle dogum sancısı dogum kasılması yaşamadım suniden once yani🤭🤭 bakalım şimdi oglusumda ne olucak 36 ya 2 gün kaldı bekliyorum 🤗
umutkaplidunyam TuqbaArslan maşallah ya darısı başıma 🤗 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
umutkaplidunyam en_guzel_emanetlerim erkeklerin daha erken gelmesi peki hep😁😁 Allah bağışlasın canım eksikliğini göstermesin 🙏🏻
Gamzeizmir35 umutkaplidunyam birlikte gebelik geçirdiğim 4 arkadaşım daha vardi. Aramızda ortalama hep 1 ay vardı. Benimki kız onlarinki erkekti. 14 haziranda 40+4 ile doğum yaptım. Onlarin 37 36 35 hafta idi sırayla. Benim ertesi günümde sırayla doğum yaptılar. Erkek bebekler gec, kız bebekler erken gelir diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyo. Çocukların arasında 1 ay olacağına 1 gün var 😀
umutkaplidunyam Gamzeizmir35 zaten bu posttan sonra yalan olduğuna inandım benimde 4 gün sonra 9 ayım doluyor 😁 ne gelen ne giden var demekki kızlar daha geç geliyor güzel keklediler bizi
yinehamile Ben kızımı 41+1′de zorla doğurdum, bence kızlar daha geç doğuyor, normal başladı sezaryenle doğurdum yoksa hanımefendinin gelmeye hiç niyeti yoktu.