Esrahmet umutkaplidunyam ilk kızım 34+5 de doğdu gebelik zehirlenmesinden doğmak zorunda kaldı daha doğrusu 🙂 şuan bana göre 38+5 doktora göre 37+5 im ayın 18 ine sezeryan günü aldım buda kız biraz içeriyi sevdi galiba 😁😁
umutkaplidunyam Esrahmet kızlar daha bi bekletiyor anladık artık sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰🥰
GokceMom_ umutkaplidunyam 40+4 haftalıkken sunı sancı ıle dogum yaptım cnm bebek canı ne zmn isterse o zmn gelıyo
Eymeninannesi1808 umutkaplidunyam bu uygulamaya göre son adet tarihimi girince 10 haftalık görünüyor pzt randevu var orda daha emin olacagım inşallah 😂
umutkaplidunyam Tugcekl yapıyodur tabiki ya ben özele gidiyorum ama öyle olmasa doğum şekline nasıl karar verirler
Tugcekl umutkaplidunyam arkadaşlarıma sordum benim gittiğim hastaneye giden ve maalesef doğum zamanı bakıyorlarmış yani onlara öyle olmuş en azından😏
Tugcekl umutkaplidunyam arkadaşlarıma sordum benim gittiğim hastaneye giden ve maalesef doğum zamanı bakıyorlarmış yani onlara öyle olmuş en azından😏
umutkaplidunyam irem01 evet o yüzden sürekli elim karnımda seviyorum eşime diyorum boşluğa düşücez diye bin tane duyguyu aynı anda yaşatıyorlar bize 🥰
umutkaplidunyam Eymeninannesi1808 hadi bakalım daha yolun baya başındasın kızsa eğer ilk 3 ay bulantılarla mücadelene merhaba diyebilirsin😁😁
Eymeninannesi1808 umutkaplidunyam ilk zamanlar mide bulantım çoktu herşeyi aşeriyordum şimdi aşerme de bulantı da gitti inşallah kız olr 😂😂😂❤️🤲🤲🤲🤲
umutkaplidunyam Eymeninannesi1808 erkekte olabilir ama ona göre haha 😁 rabbim hayırlı evlat versin cinsiyet önemli değil evet ama kız çocukları başka ya
Eymeninannesi1808 umutkaplidunyam 1 erkek evladım var çok şükür ama Bi de kız olsun yanıma Arkadaş olsun isterim tabiki önceliğimiz saglıklı hayırlı olması ama Gönül işte istiyor 😂 inşallah kız olur rabbim nasip eder sizde dua edin lütfen 😂🤲🤲🤲🤲