Yamyur Pekdemir muhtemelen nişandır kanama gibi devamı olmadığı sürece sorun yok diyorlar ama devam ederse git mutlaka
Yarenurayaz Alttan çok baskı yapıyor vajinam agriyip açıyor uzun sürmüyor ama nisanim suyum gelecek sanıyorum gidiyorum lavaboya hiç birseh yok sarı akıntım çok olmuş sümük gibi kanlı ya da kahverengi değil ama başına gelen varmı neden sizce
Yarenurayaz Fatmarana baktım şimdi evet benimde o renkte ve o şekilde benimki sizinkinden biraz daha kısa biraz daha inceydi sadece biraz yürüdüm şimdi çok baskı yapıyor alttn
Pekdemir Fatmarana benim akıntım da sizinkinin kırmızı hali ve tuvalete gittiğimde geliyor camasirima da bulaşmış
Akgnedda Fatmarana 39+4 bendede bugun bu akintidan oldu sari top gibi sizinkinin daha kisasi altimda cok baski var ve hafif belim agriyor bugun 2 tuvalette bir geldi acile gitmedim doktorada yazmadim acilmam olup olmadigini bilmiyorum sadece karnimda cok toplandi butun gun boyunca başladimi acaba dogum
Fatmarana Yarenurayaz sıcak duşa girdim ve sıcak suya oturdum annem zeytinyağı ile masaj yap dedi onu yaptım daha yeni duştan çıktım devam ederse gideceğim
Pekdemir Akgnedda agriniz bugün yarın başlar bence bazı kişilerde de acı eşiği yüksek olduğundan az bir sancıyla bile açılma olabiliyormuş açılma baslamismi diye bir dr görünün derim
Akgnedda Pekdemir ahhh agzinizi seveyim ne guzel dediniz aminnn amin aminnn başlasin artik daha yeni yenj kasiklarima vurmaya basladi sanki