Tugba41 ilkaygulr ah bende bende 3 yaşında kızım 2020li şimdi 6haftalik nerdeyse hamileymişim planlı değildi çok şoklardayım hayla kabul edemedim
Esra_Omer_21 ilkaygulr hayırlı olsun bizde çok istiyoruz oglumuz abi olsun Bakalim Rabbim ne zaman nasip edicek
alitalia ilkaygulr hayırlı olsun inşallah benim de aynı şekilde oğlum var 4 yaşını geçmiş olacak doğum yaptığımda. 16,haftamızdayız prensesimiz oluyor 💖💖💖
Gamzekck_ Hayırlı olsun bende aynı şekilde 3.5 yaşında oğlum tekrar nasip etti sağlıkla doğsunlar 6+4 olduk . Başa sarıyoruz yıllar sonra 😃
ilkaygulr Gamzekck_ ay evet çok farklı hissediyorum sanki bakamayacak hissi oldu nasıl yetisicem ikisine diyorum nasıl buyutucem kendi kendime kuruntu yapıyorum
ilkaygulr Esra_Omer_21 rabbim en güzel zamanda versin inşallah abi olmaları çok güzelde nasıl bakicam düşüncesi beni bitiriyor
Tugba41 ilkaygulr evet gerçekten öyle 2.annelik heralde hep ilki için endişe etmek iş onu eksik bırakma korkusuymus bakıp bakıp yavruma aklıma geliyor nasıl olcak diye ınsallah zorlanmayiz
ilkaygulr Tugba41 inşallah ya bende onun için endişeleniyorum hayatı degisisecek kardeşi gelince nasıl hissedecek hep bu düşünceler var
ArasKemalvekardesi Aynen ama pandemiden dolayı içimde kalan yapamadığım çok şey var allahim nasip ederse yapicam bu sefer hamileyken bebek alışverişi yapmak🥰mağazadan beğenerek ellerim bebegimde🥰