RaBia-1561 Günaydınlr sevgili anneler 2aylık hamileliğinizde göbeğiniz hafifte olsa belirgin cıkmısmıydı ?
Eldgrn RaBia-1561 o zamanda çıkması imkansız gibi birşey canım muhtemelen o vücudun oluşturduğu şişkinlik ödemdir
Sevval0308 RaBia-1561 hayır cnm kayısı kadar daha nasıl çıksın gobus :) adet olamamanin vermis oldugu siskinlik ve odemdir. Benim 22. Haftadan sonra belli olmaya başladı yani 5.6. ay
tulay-01 RaBia-1561 suan 10+3 çok az bır göbüş var belkı de ödemdır benımkı ama erken diyorlar göbüş için
NewMom__ RaBia-1561 2 aylıkken benim de karnım vardı ama bebek değil😂 adet olamadığımız için şişkinlik oluyor ilk aylar
RaBia-1561 Eldgrn peki herhangi bir test falan yapılıyor mu pazartesi 2aylık olucak ve kontrole gidicem
Eldgrn RaBia-1561 bebeği gördükten sonra belirli testler var bayağı 15-20 tane benim doktorum En azından istemişti özeldeki Ben devlete gidip devlette yaptırmıştım bu testlere 7 haftalık falandım onu yaptırdığımda
[silindi] RaBia-1561 bir suru kan ve idrar testi isteniyor hastane de yapiyordur ama bana sağlık ocagina aile hekimine git bildir demislerdi ben ilcedeyim saglik ocagi da takip ediyor ebe hemsire sürekli whatsapptan sagolsun yaziyor cagiriyor.
[silindi] RaBia-1561 bir an once gidin herhangi birseye alerji bakteri vs var mi o tur durumlara bakiyorlar almaniz gereken bi onlem olabilir dikkat etmeniz gereken gidalar olabilir gibi gibi
ElifKarata RaBia-1561 canm benmde öyle özellikle de gaz yapamıyorsan ve kabz durumun varsa bende öyle şahsen karın buyumesi değilde şişkinlik olarak adlandirabilirim 😍🤣