Bernahaciogluu Kızlar 15haftalik hamileyim ara ara kasiklarima ağrı giriyor şiddetli sanki gaz var çıkartamıyorum gibi ama yok dün gittim hersey normal bebis iyi ama aranızda böyle ağrı çeken varmı acaba
Essradiyebirisi Aynıyız kız bende öyleyim 15 haftalık ağrılar da normal diyor herkes ama arada bir şiddetli ağrım oluyor ki anlatamam😥
Bernahaciogluu Essradiyebirisi idrar verdim enfeksiyonda yapabilir yazıyor nette bekliyorum kasiklarim için orta kısmim kasılıyor ağrıyor resmen uykumdan uyandım ya böyle değildi hiç 1haftadir böyle
Essradiyebirisi Bernahaciogluu gerçekten aynı durumdayız bende öyleyim iki gündür uykumda ağlıyorum sancıdan bıçak saplanır gibi oluyor ve uzun sürüyor kesik kesik olmasına razıyım ama böyle bebeğe kötü bişey olmuş gibime geliyor soruyorum normal diyorlar kadın doğuma tekrar soracağım ben bakalım
Bernahaciogluu Essradiyebirisi ben her ağrıdığında doktoruma gidiyorum vllha kovacak yakında beni bebek çok iyi diyor heralde rahimden kaynaklı bebek büyüdükçe ağrı oluyormuş normal mis yani alisicaz anlamına geliyor çevremde ki arkadaşlarımda 7ay çektim dediler normal korkma dediler yani korkmayalım bence ama tabi biz yine onu merak ettiğimiz için gidip görmek içimizi dha rahat ettirecek
Essradiyebirisi Öyle diyorlar napalım çekcez mecbur rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza🥹❤️