MonicaGeller Gelin toplaşalım kızlar. Malum önümüzde 2li test var. Cinsiyet var. Bakalım kim nerede ikili testini yaptırdı. Cinsiyeti kim önce öğrenecek. Haydi konuşalım 🤭
dilaraRecep MonicaGeller 11 haftalık en son 8 haftalıkken gittik bakalım 19 Temmuz a aldım randevu bakalım neler denecek 😀
MonicaGeller dilaraRecep baya büyümüştür annesi sen görmeyeli 😊 o zaman gitiğinzde mi ikili test yaptıracaksnz
MonicaGeller mbetuly aynen 11 yada 12. Haftalarda yapılıyor. Ben salı günü gideceğim. 11+1 oluyorum. Ama ultrasonda 2 gün ileri çıkıyor.
dilaraRecep MonicaGeller devlete randevu aldım aslında özele gidiyorum ama özelde o tarz testler çok para bende ikili test vb devlette yapıyorum 😀
mbetuly MonicaGeller benim uygulamaya göre baya bir geriden geliyor son adet tarihime göre mi ikili teste girmem lazım yoksa ultrasan da görünen e gore mi bilemedim sormak istedim
mbetuly MonicaGeller doktor oyle birsey soylemedi bende bilmiyorum ki ilk gebeligim ben yine her ihtimale karşı son adet tarihime gore 11. Haftadayken gideyim erken derlerse bir daha giderim en iyisi
Aseer MonicaGeller biz bugün 10+3 üz, 22 temmuzda ikili test için gidicez.dr cinsiyeti de belli olur dedi😍
MonicaGeller Aseer aynı sayılırız. Biz de 10+4 olduk bugün şükür. 11 temmuz da gideceğim ikili test için. Belki cinsiyet için de bişeler söyler. İlk oğlumda 11.haftada söylemişti. Erkek olunca daha çabuk belli oluyor sanırım
Duygu_nur52 2 li test yaptırmak istemiyorum aslında sizce ne yapmalıyım sonuçta bişey çıksa bile aldırmayacağım